Головне

Відомий британський боксер змінив свої плани через Усика

30.01.2018 22:55 4455 0
 Тоні Белью

Відомий британський боксер Тоні Бельюз нетерпінням очікує на зустріч із українцем Олександром Усиком.

Белью, який у 2016 році відмовився від титулу WBC у важкій ваговій категорії заради переходу у гевівейт, хоче зустрітися із Усиком, якщо той стане переможцем турніру WBSS.

"Хто б не переміг у турнірі крузерів (боксерів важкої вагової категорії до 90,8 кг - ред.), я з радістю зустрінуся з ним, щоб забрати усі його пояси (переможець турніру WBSS зможе об'єднати чемпіонські титули в чотирьох основних версіях - ред.), - заявив боксер в інтерв'ю BBC.

"Після бою із Геєм я б хотів зустрітися із Паркером (чемпіоном світу WBA, з яким скоріше за все зустрінеться Ентоні Джошуа - ред.) і впевнений, що я б переміг його. Але я не думаю, що моя мрія стати чемпіоном світу у суперважкій категорії здійсниться. Тож я думаю, що повинен повернутися у крузервейт. Я все ще бачу тут багато можливостей для себе", - цитує Белью BoxingScene.

Варто зазначити, що Белью вже виконав одну мрію, заради якої він перейшов у суперважкий дивізіон - переміг Девіда Гея. Також у травні його очікує матч реванш із колишнім суперником Володимира Кличка.

Нагадаємо, що Олександр Усик вже є володарем чемпіонських поясів у важкій ваговій категорії - WBC та WBO.

27 грудня у Ризі Усик за очками у важкому поєдинку переміг латвійця Майріса Брієдіса.

Як відомо, суперником Усика по фіналу WBSS стане переможець пари Мурат Гассієв - Юніер Дортикос. Цей бій відбудеться 3 лютого у російському Владикавказі.

Сам фінал Серії відбудеться у травні в Саудівській Аравії.

Коментарі ()