Головне

Мурзін: Справжній успіх команди – це не тимчасовий результат

15.09.2010 14:32 445 0

БК "Говерла" добре підготувався до сезону і готовий до всіх завдань.

Так вважає головний тренер Євген Мурзін, пише sport.if.ua.

"Все пройшло за планом. Підготовка команди до нового сезону передбачала кілька етапів. Спочатку ми зібралися неповним складом в Івано-Франківську, потренувалися, потім виїхали на перший збір до Євпаторії, де працювали головним чином над загальною фізичною підготовкою. Цим збором ми задоволені, зокрема тим, що перевірили молодих виконавців. Потім ми повернулися в Івано-Франківськ, де у відремонтованому залі провели другий етап зборів, присвячений техніці, веденню, кидкам", - розповів тренер.

"Наступний етап ми провели в Литві, зігравши п'ять спарингів. І нарешті, на турнірі в Миколаєві, який стане останньою репетицією до чемпіонату, ми проведемо три гри з "Ферро", "Миколаєвом" і "ДніпроАзотом". 20-го вересня ми повертаємося до Івано-Франківська, а вже 25-го стартує регулярний чемпіонат", - додав Мурзін.
 
"Не секрет, що справжній успіх команди - це не тимчасовий результат, здобутий у якомусь одному сезоні, а стабільність протягом багатьох років. Першочергове завдання, яке стоїть перед командою, - потрапити до вісімки, а у плей-офф посісти якомога вище місце. Ми розуміємо, що чемпіонат буде важким у зв'язку зі збільшенням кількості ігор, а також тим, що через географічну віддаленість нам буде найважче, тому намагалися провести хорошу загально-фізичну підготовку перед стартом сезону", - вважає тренер.

Коментарі ()