Головне

Сенегал - Колумбія: анонс матчу ЧС-2018 у групі Н

28.06.2018 07:22 2288 0
 

Сенегал - Колумбія

Група Н, 3-й тур

28 червня, 17:00

Самара Арена, Самара

Головний арбітр: Мілорад Мажич (Сербія)
Асистенти: Мілован Рістич і Далібор Джурджевич (обидва Сербія)
Резервний арбітр: Аль-Махрі Хасан (ОАЕ)

Дуже цікава ситуація склалася в групі Н напередодні вирішального 3-го туру. Лідеру групи збірній Сенегалу достатньо зіграти в нічию для потрапляння в 1/фіналу. При певних розкладах нічия влаштує й колумбійців, але для цього потрібно щоб аутсайдер групи збірна Польщі перемогла Японію. Суперники демонструють яскраву гру на цьому Мундіалі, тому навряд чи і Сенегал, і тим більше Колумбія, гратимуть на нічию.

Травмовані: Агілар (Колумбія)

Дискваліфіковані: немає

Орієнтовні склади:

Сенегал: Ндіайе, Ваг, Кулібалі, Сане, Сабалі, Койате, Папе Ндіайе, Гуйе, Мане, Ньянг, Сарр

Колумбія: Оспіна, Аріас, Санчес, Міна, Мохіка, Урібе, Санчес, Куадрадо, Кінтеро, Родрігес, Фалькао

Слова:

Алью Сіссе (головний тренер збірної Сенегалу): "Ми можемо перемогти, налаштовані ми добре. Для нас зараз єдиний варіант для виходу в 1/8 фіналу - це перемога над Колумбією".

Хосе Пекерман (головний тренер збірної Колумбії): "На нас чекає дуже важлива гра, тому що вона визначає майбутнє команди на турнірі, матч буде доленосним. Ми повинні знайти слабкі місця сенегальців, це буде складна гра, тому що є багато тиску на нас, але у нас дуже сильний дух. Сенегал - дуже сильна команда, гравці хороші як фізично, так і технічно, вони грають як європейці".

Цікаві факти:

Сенегал один раз грав з представником КОНМЕБОЛ на ЧС - Уругвай в 2002 році. У тому матчі, що завершився 3: 3 і дозволив африканцям вийти з групи, брав участь нинішній тренер Аліу Сіссе.

Єдиний матч між командами пройшов перед ЧС-2014. У Буенос Айресі команди зіграли внічию 2: 2.

Сенегал не програє, якщо забиває Садіо Мане (9 перемог і 6 нічиїх).

Колумбія забила чотири голи, завдавши всього 7 ударів в створ на ЧС-2018.

Хамес відзначився 6 + 4 по системі гол + пас в семи матчах на чемпіонатах світу.

Вихід до чвертьфіналу - теж найвище досягнення на Чемпіонатах світу для збірної Колумбії. Потрапити до вісімки кращих Лос Кафетерос вдалося на попередньому Мундіалі в Бразилії.

Чотири роки тому Хамес Родрігес став кращим бомбардиром турніру, забивши шість голів. На поточному ЧС атакуючий хавбек Баварії поки відзначився лише двома результативними передачами.

Головна зірка Сенегалу - Садіо Мане, який в складі Ліверпуля за минулий сезон забив 20 голів в 44 матчах (в тому числі в фіналі ЛЧ), записав у свій актив один забитий гол на турнірі, саме він відкрив рахунок у поєдинку з Японією.

 

Коментарі ()