Головне

Аргентина - Нігерія: анонс матчу ЧС-2018 у групі D

26.06.2018 07:31 2995 0
 

Нігерія - Аргентина

Група D, 3-й тур

26 червня, 21:00

Стадіон Санкт-Петербург, Санкт-Петербург

Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)
Асистенти: Бахаттин Дуран и Тарік Енгюн (обидва Туреччина)
Резервний арбітр: Бйорн Кейперс (Нідерланди)

Перед заключним 3-и туром один з фаворитів Чс збірна Аргентини посідає останнє місце в квартеті D і ризикує не потрапити в 1/8 фіналу. У той же час нігерійці очолюют турнірну таблицю в групі. Суперорлів влаштує навіть нічия,а ось підопічним Сампаолі потрібна лише перемога й бажано з великим рахунком. Але найголовніше те, що Мессі та Ко не залежать лише від себе. У разі перемоги ісландців над Хорватами, збірній Аргентини потрібно перемагати з різницею в рахунку на два голи більше, аніж вікинги переможуть балканців. Після ганебної поразки Аргентини в матчі з Хорватією не виключені серйозні кадрові зміни у складі альбіселесте.
Єдине, що дає надію аргентинським уболівальникам, - історія протистояння їхньої збірної з Нігерією на Чемпіонаті світу FIFA. Суперники в п'ятий раз зіграють один з одним в рамках світової першості, і в чотирьох попередніх зустрічах аргентинці незмінно брали гору.

Травмовані: немає

Дискваліфіковані: немає

Орієнтовні склади:

Нігерія: Узохо, Кеннет Омеруо, Еконг, Балогун, Ебуеї, Ндіді, Обі Мікел, Етебо; Мозес, Іхеаначо, Муса

Аргентина: Армані, Сальвіо, Меркадо, Отаменді, Тальяфіко, Банега, Маскерано, Перес, Ді Марія, Мессі, Ігуаїн

Слова:

Хорхе Сампаолі (головний тренер збірної Аргентини): "Ми будемо грати з серцем, і саме це я хочу передати своїм гравцям. Переконаний, що завтра буде початок нашої історії. Це я і хочу донести до футболістів. Нам потрібна впевненість, щоб просуватися далі. Ми хочемо виграти п'ять матчів і вийти в фінал".

Вільям Еконг (захисник збірної Нігерії):"Ми повинні грати так, як діяли в другому таймі проти Ісландії. Гра з Аргентиною буде зовсім інший. Ми зустрічалися з ними в листопаді. Мессі тоді, правда, не було, але ми знаємо, як грає наш наступний суперник".

Цікаві факти:

У попередніх чотирьох очних матчах Аргентина вигравала з різницею в один м'яч, а Нігерія ніколи не виходила вперед після першої зустрічі на ЧС-1994 в якій повела в рахунку вже на 8-й хвилині.

Суперники зіграли між собою вісім разів, в тому числі чотири рази - на чемпіонаті світу. Всі матчі мундіалю закінчувалися перемогою аргентинців.

Нігерія зустрічалася в групі з Аргентиною у кожному зі своїх трьох попередніх ЧС - 2002, 2010, 2014.

В останньому товариському матчі команд в Краснодарі африканці перемогли 4:2, а Алекс Івобі зробив дубль.

Аргентина не перемагає вже в 4 матчах ЧС поспіль, і це найгірша для неї серія.

Данія - Франція: анонс матчу ЧС-2018 у групі С.

Коментарі ()