Головне

ЧС-2010. Словенія не втримала перемогу над американцями. ВІДЕО

18.06.2010 19:30 697 0
ЧС-2010. Словенія не втримала перемогу над американцями. ВІДЕО

Словенці не дотерпіли 10 хвилин. Саме стільки відділяло їх від того, щоб стати першою командою на турнірі, яка вийшла до плей-офф.

Перед матчем мало хто вірив у те, що європейці здатні нав'язати США свою гру, адже Словенія ні за складом, ні за грою у першому турі не мала проти американців, які змогли зупинити саму Англію, жодного шансу.

Перші хвилини гри показали, що словенці не бояться суперника, більше того, тривалий час саме європейці мали ігрову перевагу.

Гол на 13 хвилині виник фактично з нічого, і є повною заслугою Бірси, який отримав м'яч метрів за 25 від воріт, і без жодного спротиву з боку захисників пробив у ліву від Говарда дев'ятку. 

Американці навряд чи очікували такого розвитку подій, оскільки в першому таймі так і не змогли перелаштуватися. За 45 хвилин збірна США не створила жодного бодай гострого моменту біля воріт суперника.

Натомість Словенія забила ще раз. На 41 хвилині пройшла швидка контратака словенців, Новаковіч вивів сам-на-сам Любьянкіча, а той спокійно пробив під воротарем.

Другий тайм розпочався для європейців неприємностями. Цесар помилився на правому фланзі, Донован увійшов правим флангом до штрафного і дійшовши до воротарського пробив під перекладину - 2:1 і США отримує шанс.

Наступні 30 хвилин пройшли у рівній боротьбі, і не можна сказати, що США заслуговували на другий гол. Але він стався.

На 82 хвилині Алтідор, який був напевне найкращим серед американців, виграв гору і скинув м'яч у центр штрафного на Бредлі, який буквально вколотив його під поперечину - 2:2.

Разом із перемогою Словенія, можливо, втратила і путівку у плей-офф, адже в останньому турі їм грати проти Англії, а США - проти Алжиру. Щоб гарантувати собі місце у плей-офф і не зважати на решту матчів, словенці тепер повинні обігрувати англійців. Чи до снаги їм це - побачимо далі.

  ІВНПМО
 1Словенія21103-24
 2США20203-32
 3Англія10101-11
 4Алжир10010-10

1:0

2:0

2:1

2:2

Незарахований гол США

Коментарі ()