Головне

У Мінмолодьспорті заявляють, що збільшать підтримку тенісу на 2 млн гривень

17.02.2017 21:56 504 0

У Міністерстві молоді та спорту повністю згодні з українською тенісисткою Еліною Світоліною, яка наголошує, що для країни, у якій йде війна, важлива кожна спортивна перемога.

Про це повідомляється у прес-релізі Мiнiстерства молоді та спорту України, який отримав Чемпіон.

При цьому зазначається, що у Міністерстві "змушені спростувати заяви Еліни Світоліної про те, що від держави немає жодної підтримки".

"Навіть у такі важкі часи для країни... держава знаходить можливість для фінансової підтримки цього виду спорту. За останні 2 роки, за рахунок коштів Державного бюджету України Міністерство молоді та спорту надало підтримку виду спорту "теніс" на суму понад 4 млн. грн.

Зокрема, у 2015-2016 роках Мінмолодьспорту долучалося до фінансування проведення чемпіонатів та Кубків України з тенісу, як для дорослих, так і для молодших вікових груп та юніорів. На це було витрачено понад 1,7 млн. грн. коштів платників податків", - йдеться у заяві.

Також Міністерство зазначає, що "держава фінансувала та фінансує проведення навчально-тренувальних зборів для членів збірної команди з тенісу, як в Україні, так і за кордоном".

"Також держава надає фінансову підтримку для участі національної збірної команди України у Кубках федерацій, у тому числі юніорів. На це у 2015-2016 рр. державою було витрачено понад 2,3 млн. грн... На 2017 рік сума передбачених державою коштів на підтримку тенісу складає 6,46 млн. грн", - підсумовується у зверненні.

 
Коментарі ()