Головне

Медведєва: Катерина Бондаренко не горить бажанням бути у збірній

23.12.2014 21:27 796 0
Медведєва: Катерина Бондаренко не горить бажанням бути у збірній

17 грудня в Абу-Дабі почався передсезонний збір національної жіночої команди під керівництвом капітана збірної України у Кубку Федерації Наталії Медведєвої.

У зборі візьмуть участь Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Катерина Козлова, сестри Надія та Людмила Кіченок, Ольга Савчук і Юлія Бейгельзімер.

- Якими принципами Ви збираєтеся керуватися при формуванні складу команди на матч Кубку Федерації у Будапешті?

- Сподіваюся, що зараз у мене з'явиться більше можливості познайомитися з тенісистками, подивитися, як вони грають. Спробувати якісь парні комбінації. Сьогодні за складом питання залишається абсолютно відкритим. Певна ситуація лише зі Світоліною. Еліна - так. Решта складу... Будь-яка людина може потрапити.

- Але, напевно, не зовсім вже будь-хто?

- Ті, які грають. Катя Козлова, Катя Бондаренко, яка, на мій погляд, дуже успішно повертається у Тур і володіє колосальним досвідом. Хоча, наскільки я знаю, вона поки не горить бажанням бути в команді. Будемо працювати над тим, щоб залучити її. Але знову-таки - сестри Кіченок, Юля Бейгельзімер, Оля Савчук, Катя Козлова, Настя Васильєва, Леся Цуренко - є з кого вибирати. Зараз дуже важко сказати, хто буде другим номером, хто у парі.

- Передсезонний збір - це елемент відбору чи все-таки лише можливість підготуватися до сезону?

- І те, й інше одночасно. Для нас - великий крок вперед, що цей збір організований. Організований у тому місці, де всім ідеально підготуватися до сезону, зібратися разом, вислухати побажання, щоб визначитися, куди рухатися. Я вважаю, те, що збір буде проходити в Еміратах, напередодні Австралії, чудова можливість для всіх дівчат підготуватися до наступного сезону. Вони просто всі у захваті.

- Які терміни проведення?

- З 17-го по 30-е грудня. І відразу звідти - в Австралію. Вони будуть на півдорозі. Хард, ідеальні погодні умови, покриття - відмінне наближення до Австралії, куди вони відразу ж зможуть прилетіти. Не така велика різниця у часі, у перепаді температури. Те, що буде тренер, фахівець з фізпідготовки, спаринг - для мене це теж значне досягнення. Мені самій буде цікаво подивитися, як вони, що вони. Два тижні досить великий час. Це зовсім не те, якщо ти побачиш одне тренування чи два.

ukrtennis.com

Коментарі ()