Головне

Агассі зізнався, що вживав наркотики

29.10.2009 09:22 838 0
Легендарний тенісист Андре Агассі зізнався, що під час своєї кар'єри вживав наркотики - довгий час сидів на кристалічному метамфетаміну, що викликає сильну залежність.

Про це ветеран тенісу написав у своїй автобіографії. Діставав для нього наркотики його асистент Слім.

"Слім кладе порошок на стіл і приймає його, потім я роблю те ж саме. Відкидаюся на кушетку і усвідомлюю межу, яку я щойно перейшов. Був момент жалю, печалі про скоєне, але потім накриває хвиля ейфорії, яка заглушає все".

Також Агассі розповів, яким чином обдурив Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР), яка звинуватила його у вживанні допінгу:

"Моє ім'я, моя кар'єра ... все було на кону. Я сідаю і пишу листа до АТР. Кажу, що Слім - помічник, якого я недавно звільнив, відомий наркоман, і він частенько мішав у напої і метамфетамін - і це правда. Потім переходжу до основної частини своєї брехні. Я пишу про те, що випадково випив з його склянки, вживши таким чином наркотик", - згадує Агассі.

Нагадаємо, що завдяки брехні АТР помилувала Агассі і не стала його карати за вживання наркотиків.

Агассі зізнався, що все це відбувалося в 1997 році, коли в Андре почалися сильні проблеми з кар'єрою (за підсумками сезону він вилетів з провідної сотні світового тенісного рейтингу), пише "The Los Angeles Times".

Коментарі ()