Головне

Катерина Бондаренко помстилася за сестру і вперше в кар'єрі вийшла до фіналу турніру WTA

14.06.2008 18:57 274 0

Українка Катерина Бондаренко вийшла до фіналу одиночного розряду турніру WTA III категорії DFS Classic у Бірмінгемі з призовим фондом 200 тис. доларів.

У суботу, 14 червня у півфінальному матчі Катерина в двох сетах без проблем здолала Марину Еракович з Нової Зеландії - 6:3, 6:2. Саме Еракович у чвертьфіналі переграла старшу сестру Катерини - Олену.

У світовому рейтингу суперниці розташовуються неподалеку один від одного: новозеландка - 64, українка - 69. Правда, якщо Еракович останнім часом виключно піднімається у світовому табелі про ранги, то Катерина Бондаренко, навпаки, опускається. Можливо, перехід з грунту на траву, тобто, на більш швидку гру, зупинить падіння Катерини. В усякому разі, турнір у Бірмінгемі дає підстави на це сподіватися.

Катерина Бондаренко у грі з Мариною Еракович. Фото AP


Отже, вперше в кар'єрі Катерина зіграє у фіналі "одиночки" турніру WTA. У вирішальному матчі суперницею Бондаренко-молодшої буде Яніна Вікмайер з Бельгії. Саме ця 18-річна тенісистка у цьому році в матчі Кубка Федерації "Україна – Бельгія", послідовно обіграла обох сестер Бондаренко.

Сьогодні Яніна у напруженому півфінальному поєдинку перемогла американку Бетані Маттек - 7:5, 7:6.

За матеріалами АТН, Tennisport.com.ua  

Коментарі ()