Головне

Президент Польського футбольного союзу: Завжди вважав, Україна - сильний суперник

11.04.2016 16:54 255 0

Для збірної Польщі зустріч з командою України на чемпіонаті Європи-2016 у Франції не буде легкою справою.

Про це заявив президент Польського футбольного союзу, інформує Gazeta.ua.

"Завжди вважав, що збірна України - це сильний суперник. Ви маєте добротних футболістів. Ситуація, яка зараз є в країні, ще більше мотивує гравців до вдалих виступів за національну команду. Відомо, що труднощі мобілізують людей", - сказав він.

"Насамперед, відзначив би у вашій збірній Євгена Коноплянку й Андрія Ярмоленка. Також маєте хороших нападників. Україна - міцна, сильна та збалансована команда. Для будь-якої збірної зустріч з вами не буде легкою справою", - додав він.

За словами Бонека, якщо в Україні налаштовуються, що матч з Польщею буде найважливішим у групі, то закладають можливість поразок від Німеччини та Північної Ірландії.

"Це погана стратегія. Вважаю, що у зустрічі з німцями ви не приречені на поразку. Якщо думаєте по-іншому, то це велика помилка. Кожен поєдинок треба грати на перемогу", - пояснив він.

"Звичайно, Німеччина є чемпіоном світу. Але у кожної команди можна виграти. Поляки це показали у Варшаві, коли перемогли. Тому замість того, щоб грати матч життя чи смерті між собою, виграємо два перших поєдинки і спокійно собі зустрічаємось в останньому турі", - підсумував Бонек.

Збігнєв Бонек. Світлина взята з gazeta.ua
Коментарі ()