Головне

13 українців затримали за спробу побиття російських фанів

12.06.2012 19:04 383 0

У Києві 11 червня на території офіційної фан-зони за порушення громадського порядку затримали 13 громадян України, які намагалися влаштувати бійку з російськими уболівальниками.

Конфлікт локалізували та припинили правоохоронці, пише УНІАН.

Як повідомили в управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, стосовно затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також у МВС нагадали, що 11 червня в Україні відбулися два матчі групового етапу Євро-2012 у групі D, зокрема у місті Донецьк між збірними командами Франції та Англії (охорону громадського порядку забезпечували 2 тис. 380 працівники міліції) та у м. Києві між збірними командами України та Швеції (охорону громадського порядку забезпечували 6 тис. 707 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС).

Завдяки професійним діям правоохоронців грубих порушень громадського порядку не допущено.

Нагадаємо, 12 червня міліцію Києва поінформував, що в столиці вчора під час матчу між збірними України та Швеції не зафіксовано жодного правопорушення, пов’язаного з проведенням футбольного турніру.

Коментарі ()