Головне

Ходжсон захоплюється Шевченком

12.06.2012 16:50 316 0

Головний тренер національної збірної Англії Рой Ходжсон розуміє, що перед ним постають важкі завдання в матчах групи D, які залишились. Кілька годин потому, як його команда чинила опір французьким півзахисникам, збірна України показала відкриту гру проти Швеції. Як результат – три голи від двох неперевершених форвардів, з якими ще доведеться зустрітись Англії, повідомила сьогодні англійська газета The Independent.

Джон Террі та Джолеон Лескотт добре працювали, щоб нейтралізувати нападника Каріма Банзема, але як виявилось, цього наразі недостатньо.

Златан Ібрагімович був загрозою для українців і вже на початку другого тайму вивів свою команду вперед. Але з іншої сторони просто блискуче виглядав Андрій Шевченко. Можливо, він уже не такий швидкий, як раніше, але його рухам можна позаздрити. Двічі протягом 6 хвилин другого тайму він поцілив головою повз Андреаса Ісаксона і Україна змінила рахунок на свою користь, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Тепер збірна-господарка Євро лідирує в групі D і всі надії Англії на те, що гра в Донецьку проти України не буде мати значення, зникли. 

"Кожну гру ми сприймаємо як фінальну. Ми показали свій характер і тепер маємо гарні шанси на вихід з групи", – сказав Шевченко, який під шалені оплески вболівальників був замінений на НСК "Олімпійський".

Англія має хвилюватись, резюмує The Independent.

Коментарі ()