Головне

Фан-зону у Харкові облаштують у травні

08.02.2012 13:28 142 0

Фан-зона у Харкові під час фінальної стадії чемпіонату Європи буде обладнана на головній площі міста - площі Свободи, яка є однією з найбільших у Європі.

За словами начальника управління з координації підготовки та проведення фінальної частини Євро-2012 Харківської обласної державної адміністрації Олексія Токаря, фан-зона буде працювати протягом всього чемпіонату з 8 червня по 1 липня і зможе прийняти одночасно до 45 тисяч уболівальників.

Її площа становить 22,5 тисячі квадратних метрів. Територію по периметру планується захистити спеціальною огорожою з мобільних секцій заввишки 2,4 метра.

До складу фан-зони увійдуть сцена біля готелю "Харків", три екрана (один - на сцені і два - по периметру фан-зони), координаційний штаб, пункти продажу продуктів харчування та сувенірної продукції, три пункти надання медичної допомоги, VIP-зона з окремою інфраструктурою та медіа-центром, розважальна зона, санітарна зона, службово-адміністративні приміщення і камери схову.

У фан-зону планується провести електро- та водопостачання, а також водовідведення. Роботи з облаштування намічено виконати з 10 травня по 1 червня.

На організацію створення та роботи головної фан-зони міста УЄФА планує надати 750 000 євро, з міського бюджету на неї виділено 83 000 гривень (близько 8000 євро), пише "СЭ".

Коментарі ()