Головне

Захаров: За потенціалом ми вже давно повинні бути в десятці в Європі

07.11.2011 16:41 109 0

Перемога над збірною Туреччини на старті відбірного турніру до ЧС-2013 - лише початок демонстрації потенціалу української чоловічої збірної, котра здатна бути в еліті світового гандболу.

Про це заявив головний тренер команди Леонід Захаров, котрий переконаний у надзвичайних здібностях більшості гравців колективу.

"У нас величезний потенціал. Ми одна з найвищих команд Європи, і одна з наймолодших. Але всякі негаразди нам не дозволяють показувати результат. Я думаю що зараз буде все краще і краще команда грати. Тому, що ми підібрали справді талановитих гравців", - каже він.

"Бачите, які у нас зараз швидкі з'явилися крайні плюс ще є хворі Кривчиков і Ганчев. Чотири роки ми готували цих крайніх. Молоді прийшли, і вже їм потрібно буде завойовувати своє місце в команді. У нас величезний потенціал в захисті, тому що у нас є зріст, рухливість. А ось над нападом треба ще попрацювати", - визнав він.

На думку Захарова, у команди є досить сильний потенціал, щоб виконати ті завдання, які перед нею ставляться, але лише за умови якщо будуть турніри та збори.

"У відборі еа минулий чемпіонат світу ми Словаччину обіграли на виїзді і раптом з незрозумілих причин ми програли вдома словакам і нікуди не поїхали. Якби ми відіграли чемпіонат світу...", - жаліється він.

"Я вважаю потенціал української чоловічої команди, таким, що ми вже давно повинні бути в десятці в Європі і не повинні боятися що нас хтось звідти вижене. Ви знаєте, що найсильніший ігровий вид спорту в Україні це гандбол і за традицією поповнюється команда талановитими хлопцями", - цитує Захарова prosport.zp.ua.

Коментарі ()