Головне

Платіні завершив перевірку в Добкіна ОНОВЛЕНО

08.04.2010 12:19 351 0

Президент УЄФА Мішель Платіні завершив свій інспекційний візит у Харків.

Під час візиту керівник Союзу європейських футбольних асоціацій оглянув харківський аеропорт та стадіон "Металіст".

Про це повідомляє ІА "МОСТ-Харків".

Платіні оглянув споруджуваний новий термінал Харківського аеропорту та обійшов будівництво і ознайомився з планами робіт.

На стадіоні "Металіст" учні дитячої академії футболу подарували президентові УЄФА фірмову футболку команди. На футболці значиться номер "10", під яким Платіні грав у той час, коли був футболістом.

Інший подарунок зробив голова ХОДА Михайло Добкін - це м'яч з гірського кришталю.

Платіні сказав, що м'яч дуже красивий, але, на жаль, він не зможе їм грати, "тому що він дуже важкий". "А якщо ще й головою грати ...", - пожартував шеф УЄФА.

Справжній м'яч подарував Мішелю Платіні перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко. На м'ячі віддруковані фотографії самого Платіні - з юних років до нинішніх днів.

Водночас, як повідомляє "Об`єктив", після огляду харківського аеропорту і стадіону "Металіст" Мішель Платіні дозволив пресі поставити йому кілька запитань.

На питання, як він оцінює підготовку Харкова до Євро-2012, президент УЄФА відповів, що у Харкова "позитивна динаміка". Але конкретної інформації не озвучив.

Після "Металіста" Мішель Платіні з віце-прем'єром з підготовки до Євро-2012 Борисом Колесніковим, президентом ФФУ Григорієм Суркісом, керівництвом Харкова та області поїхав на площу Свободи, щоб оглянути місце, де будуть розташовані фан-зони.

Візит Платіні розпочався в четвер близько 10-00 і тривав близько двох годин.

Президента УЄФА в Харкові супроводжували голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін, в.о. міського голови Геннадій Кернес, власник ФК "Металіст" Олександр Ярославський і перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

Разом з Платіні в Харкові у четвер, 8 квітня, побували віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков та директор МОК "Євро-2012 в Україні" Маркіян Лубківський.

Коментарі ()