Головне

Ющенко готує Одесу до Євро-2012

17.02.2010 20:11 406 0

Президент України Віктор Ющенко доручив Кабінету міністрів України продовжити підготовку Одеси та Одеської області до фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це повідомляє УНІАН.

Про цей йдеться в Указі "Про деякі заходи щодо сталого розвитку міста Одеси та Одеської області, розміщеному на офіційному сайті глави держави.

Указ підписано з метою забезпечення використання інфраструктури Одеси та Одеської області під час проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, створення умов для дальшого розвитку їх туристичного і курортно-рекреаційного комплексу, на підтримку ініціативи Одеської обласної ради та Одеської міської ради.

Нагадаємо, що 13 травня 2009 року було обнародувано рішення Виконкому УЄФА про те, що ігри чемпіонату Європи з футболу 2012 року пройдуть в Києві, Львові, Донецьку і Харкові, а також у польських містах - Варшаві, Вроцлаві, Гданську і Познані.

Українські міста Дніпропетровськ і Одеса, як і польські Хожув і Краків, за рішенням УЄФА, не розглядаються як основні або резервні.

Коментарі ()