Головне

Безсонова та Мерлені можуть стати послами юнацької Олімпіади

10.11.2009 09:01 449 0

Національний олімпійський комітет України запрошує кожного взяти участь у виборі посла, який стане обличчям країни на І Юнацьких Олімпійських іграх.

З 14 по 26 серпня наступного року це унікальне спортивне свято відбудеться в Сінгапурі за участі спортсменів 14-18 років.

За задумом організаторів, Ігри не обмежуватимуться власне спортивними змаганнями молодих атлетів. Невід'ємною частиною Юнацької Олімпіади-2010 є культурно-освітня програма, адже однією з цілей проведення Ігор є просування принципів й ідеї олімпійського руху серед підростаючого покоління.

Реалізацією цієї мети та впровадженням культурних та освітніх проектів МОК на теренах рідної країни в кожній державі опікуватиметься молодий посол - яскрава особистість, небайдужа до спорту, лідер, що має авторитет серед молоді.

В Україні за право стати послом боротимуться шість успішних молодих людей, чиї імена відомі кожному: Анна Безсонова, Роман Гонтюк та Ірина Мерлені, Олександр Останін, Інна Цимбалюк та Віталій Козловський. Хто з них стане обличчям країни у світовому юнацькому олімпійському русі, вирішить громадськість. Віддати свій голос за найбільш гідну кандидатуру може кожен українець на головній сторінці сайту НОК.

Коментарі ()