Головне

Донецьк перевіряли на готовність тренувальних баз до Євро-2012

25.10.2009 11:30 310 0

Донецький дитячо-юнацький футбольний клуб "Олімпік" відвідали представники Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту на чолі з першим заступником міністра Ростиславом Карандеєвим, а також представники Департаменту з підготовки до Євро-2012.

Представники міністерства провели внутрішню перевірку з метою узгодження переліку спортивних об'єктів, які увійдуть до каталогу УЄФА з тренувальних баз, пише altcom.ua.

Як розповів директор ДЮФК "Олімпік" Олександр Проців, з урахуванням вимог УЄФА, рівень готовності перевіряючі оцінили як високий, відзначивши успішно проведену компанією "Альтком" реконструкцію спортивного комплексу.

Проте були виявлені і проблемні моменти.Так, у клубу відсутнє освітлення тренувальних полів. Проект оснащення полів освітлювальними приладами на сьогодні призупинено через низку складнощів. Представники міністерства пообіцяли допомогти у вирішенні проблем. Також необхідне фінансування даного проекту. Передбачається, що в цьому допоможуть місцеві бюджети.

У клубу є час на те, щоб підготувати свою інфраструктуру до можливої участі в чемпіонаті Європи з футболу 2012 року, до кінця 2011 року. Однак гарантії, що проект з оснащення полів освітленням буде реалізований, необхідно дати до кінця листопада поточного року.

Окрім "Олімпіка", інспектори також оглянули спортивно-тренувальну базу "Кірша" ФК "Шахтар", навчально-тренувальну базу "Металург", стадіон "Металург" і стадіон "Шахтар".

Коментарі ()