Головне

Українець виграв золото етапу юніорського кубку світу

12.10.2009 19:54 290 0
Євген Макієнко завоював золото юніорського Етапу кубку Світу з фехтування на шпагах, що пройшов в Братиславі (Словаччина).

У чвертьфіналі українець здобув перемогу над італійцем Габріелом Біно, у півфіналі виграв у француза Олександре Барденет 15:12, а у фінальному двобої впевнено переміг угорського спортсмена Давіда Суто 15:9.

В 1/16 фіналу вибули з боротьби ще 2 українці: Руслан Тимошенко програв французові Віргілю Марчалу 9:15, а Кирило Чалий поступився поляку Войцеху Своровскі 12:15.

Євгеній Тимо й Павло Ліченко вибули з боротьби в 1/32 фіналу, а Ігор Семенько, Сергій Єрошенко, Юрій Гвоздь, Всеволод Дьяченко, Кирило Краснянський, Максим Шевченко, Олексій Симоненко програли в 1/64.

На змаганнях дівчат шпажисток, що проходили в цей же день, пробитися у вісімку найсильніших удалося Ксенії Пантелєєвій. У чвертьфіналі Ксенія поступилася італійській спортсменці Роселлі Ф'ямінго 13:15. Необхідно відзначити, що цій же спортсменці Ксенія поступилася в півфінальному двобої на Етапі кубку Світу, що проходив на початку вересня в Києві, але тоді розрив у рахунку був набагато більше - 8:15.

Ще одна українка Бежура Фейбі перемігши в 1/32 італійку Теклу Каррубба 15:11, у наступному турі поступилася ще одній італійці Бренді Бряско 10:15.

Ольга Задорожна й Анастасія Івченко вибули зі змагань в 1/32 фіналу, а Катерина Краснянська, Олена Коцеруба й Анастасія Соколова не вийшли з попереднього тура змагань.

НФФУ

Коментарі ()