Головне

У НСК "Олімпійський" новий гендиректор

30.07.2009 15:41 207 0

Виконуючим обов'язки генерального директора НСК "Олімпійський" призначено Олександра Білокура замість Дмитра Чернявського.

Про це повідомив міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко під час засідання штабу з реконструкції НСК "Олімпійський". За його словами, таке рішення було ухвалене у середу, 29 липня.

Павленко відзначив, що головними завданнями нового керівника НСК "Олімпійський" є в надзвичайно короткі терміни розв'язати невирішені проблеми в реконструкції спорткомплексу, а також забезпечити безперебійне фінансування ходу реконструкції.

Міністр додав, що Чернявського звільнено через виявлені грубі порушення в роботі як посадовця, відповідального за реконструкцію спорткомплексу.

"Грубі порушення, постійне невиконання, затримка з боку виконуючого обов`язки генерального директора Дмитра Чернявського призвели до того, що після попереднього конкурсу на цю посаду було запрошено Олександра Васильовича Білокура, відомого будівельника, людину, яка десятиліття очолює будівельні організації. Я думаю, що це дасть можливість зняти багато питань", - сказав Павленко.

Міністр додав, що, водночас конкурс на посаду генерального директора НСК "Олімпійський" триває. "Це приблизно місяць, згідно із законодавством", - уточнив він.

УНІАН

Коментарі ()