Головне

Федерація футболу спростувала заяву Сафіулліна щодо НСК "Олімпійський"

14.07.2009 14:05 400 0

Інформація про розкрадання людьми з Федерації футболу України, призначених для реконструкції НСК "Олімпійський", не відповідає дійсності.

Про це йдеться у заяві прес-служби Федерації.

За інформацією прес-служби ФФУ, голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради Равіль Сафіуллін займається "навмисним перекручуванням фактів і гучними тенденційними заявами, котрі не мають під собою реальних доказів".

"Зокрема, Равіль Сафіуллін намагається свідомо пересмикнути реальні факти стосовно кількості представників національної асоціації у складі міжвідомчої робочої групи з питань реконструкції НСК "Олімпійський", утвореної розпорядженням Прем'єр-міністра України від 5 липня 2008 року № 939-р", - йдеться в офіційній заяві ФФУ.

На думку ФФУ, Сафіуллін бездоказово натякає, що ця обставина сприяла неконтрольованому витрачанню державних коштів під час будівельних робіт на ключовому об'єкті Євро-2012.

"Насправді серед 21 члена міжвідомчої робочої групи є лише троє представників ФФУ. До того ж їхній офіційний статус жодним чином не впливає на прийняття рішень щодо фінансових питань будівництва, а також на сферу договірних стосунків між замовниками та підрядниками реконструкції НСК "Олімпійський", - заявила прес-служба ФФУ.

Коментарі ()