Головне

"Шахтар": Ахметов нікому не винен гроші

10.06.2009 18:54 308 0
Донецький "Шахтар" спростував інформацію міністра спорту Польщі Мирослава Джевецкого про те, що Рінат Ахметов нібито заборгував підрядчику, який займається будівництвом стадіону "Донбас Арена", 70 000 000 доларів.
"Зі свого боку футбольний клуб "Шахтар", який виступає замовником цього будівництва, офіційно заявив, що наведена інформація абсолютно не відповідає дійсності", - йдеться на сайті клубу.

ФК "Шахтар" ніколи не мав проблем з оплатою послуг партнерів і підрядників і не дозволяв собі затримок по фінансовим зобов'язанням - зокрема щодо "Донбас Арени".

За інформацією донецького клубу, обсяг вже проведених виплат по "Донбас Арені" на сьогоднішній день складає близько 99% від загальної вартості будівництва елітного стадіону.

"У зв'язку з цим нам хотілося б сподіватися, що заява пана Джевецького - це непорозуміння, яке виникло внаслідок перекручених даних, наданих його несумлінними підлеглими. В іншому випадку ми змушені будемо розглядати слова польського міністра як свідому дезінформацію громадськості, покликану очорнити репутацію як ФК "Шахтар" і його президента Ріната Ахметова, так і міста Донецька - потенційної приймаючої сторони Євро-2012", - заявляють донеччани.

Коментарі ()