Головне

Леко: Друге місце Україні не віддамо

01.06.2009 12:46 321 0

Якщо збірна Хорватії зможе перемогти Україну у Загребі, 6 червня, то вже не віддасть другого місце кваліфікаційної групи чемпіонату світу. Про це заявив екс-півзахисник київського "Динамо" Йєрко Лєко, який зараз грає у "Монако".

"Якщо виграємо, то друге місце вже не віддамо. З казахами, білорусами буде важко, але там свого не упустимо", - сказав він.

За словами футболіста, йому вже дзвонили хорватські журналісти і запитували, як буде грати Михайличенко, з яким він працював в "Динамо".

"Сказав, що він буде грати майже так само, як і в Харкові, коли було 0:0, спокійно, у розрахунку на контратаку. Тоді ми мали виграти, але влаштувала і нічия. Бо ми знали, що в Загребі буде все інакше. Тут ми програли тільки Англії. Але з Україною це не повториться", - переконаний хорват.

На думку Лєко, українці фізично підготовлені. "Головне - тримати м'яч і доставляти його до нападаючих Петріча і Оліча, які зараз у суперформі. Едуардо і Крижанац - травмовані. Але ж Срна в порядку".

Як розповів хавбек збірної Хорватії, Шевченко знає, як забивати, і завжди може це зробити. "Але й ми - гравці, і журналісти - більше побоюється молодих - Алієва та Мілевського. Думаю, якщо Алієву не дамо грати, то Мілевський сам нічого не зможе. Це на 60% забезпечить нам успіх".

"Ми знаємо про штрафні від Алієва. І добре готуємось. Не треба фолити поблизу від воріт. Але це ж стосується і України. Срна, Кранчар - у нас теж є кому пробити", - додав Лєко.

Футболіст також повідомив, що преміальні за перемогу будуть більшими, ніж звичайно, але за нічию - нічого. "Зараз преміальні більші, ніж якщо б ми обіграли Англію. Думаю, ми їх заробимо", - наводить слова гравця sport.segodnya.ua.

Коментарі ()