Головне

В Україні знову експерти УЄФА. Львів розповідає як вони підготували транспортну інфраструктуру

17.03.2009 15:00 165 0

Наприкінці березня до України прибувають експерти УЄФА, які перевірятимуть стан підготовки приймаючих міст до Євро-2012. Цей візит експертів буде останнім перед приїздом в Україну президента УЄФА Мішеля Платіні. На зустрічі УЄФА представлятимуть експерти з питань транспорту професор Філіп Бові та Стефано Манеллі, а також координатор проектів УЄФА Маттео Гамбуто, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У вівторок під час зустрічі з експертами УЄФА з питань підготовки транспортної інфраструктури в Києві заступник міського голови Львова з питань підготовки до Євро-2012 Олександр Жаріков та директор Департаменту Євро-2012 Олег Засадний представлятимуть досягнення та перспективи розвитку транспортної інфраструктури в рамках підготовки до Євро-2012.

24 березня до Львова завітають представники УЄФА з питань підготовки об'єктів розміщення. В рамках візиту відбудуться зустрічі із представниками як вже існуючих готелів, так і тих, які планують почати будівництво в цьому році.

"Особливу увагу представники УЄФА звертатимуть на мобільний план транспортної інфраструктури міста під час проведення Євро-2012, а також підготовку міжміського автодорожнього та залізничного сполучення. Окрім того, експерти УЄФА розглядатимуть лише ті об'єкти інфраструктури, які заплановано реалізувати не пізніше 4 кварталу 2011 року", - зауважив директор Департаменту Євро-2012 Олег Засадний.

Окрім того, до кінця березня експерти УЄФА також матимуть зустрічі в рамках перевірки готовності стадіонів, аеропортів, тренувальних полів та фан-зон.

Коментарі ()