Головне

У Львові завершився відкритий чемпіонат України

31.10.2008 18:46 363 0

У Львові завершився відкритий чемпіонат України з пневматичної зброї. Перша команда Львівської області посіла друге загальнокомандне місце, а друга команда посіла шосту позицію. Про це сьогодні, кореспондента ЗІКу повідомив старший тренер Львівської області із кульової стрільби Роман Коневич.

У стрільбі із пневматичної гвинтівки на 10 метрів (ГП-6) львів’яни Олег Царьков, Олександр Галкін і Денис Чумаченко посіли перше місце. Також чемпіонами України у вправі ГП-4 стали львівські жінки Тетяна Галкіна, Юлія Чулик і Леся Леськів. У стрільбі по рухомій мішені (ГП-12) друге місце посіли Ігор Мацкевич Олег Саламаха і Лев Запотічний.

Олімпійський чемпіон Олександр Петрів разом із Кирилом Сойко і Володимиром Пастернаком посів лише третє місце у стрільбі з пневматичного пістолета (ПП-3). А серед жінок перше місце здобули Юлія Коростильова, Ольга Болонна і Юлія Бабич (ПП-2).

У особистих змаганнях Тетяна Галкіна була третьою у вправі ГП-4.

Також львівські стрільці здобули нагороди і у змаганнях юніорів (1988 року народження і молодші). Олександр Галкін і Олег Царьков були відповідно другим і третім у вправі ГП-6. Юля Бабич здобула бронзу у стрільбі із пістолета (ПП-2), а у активі Ігора Мацькевича срібло у стрільбі по рухомій мішені із 50 метрів (МГ-12).

Усього до Львова у складі 22 команд приїхали 292 спортсмени, серед них були і представники Вірменії.

Після змагань львів’янин Олександр Петрів і інші спортсмени відправились на фінал Кубка світу, який пройде із 1 по 6 листопада у столиці Таїланду Бангкоку.

zik.com.ua

Коментарі ()