Головне

Теніс. Катерина Бондаренко: Підтримка українських уболівальників нам дуже допомогла, а італійкам вона навпаки заважала

15.08.2008 16:28 121 0

Українські тенісистки Олена і Катерина Бондаренко вийшли до півфіналу парних змагань на Олімпіаді у Пекіні. У чвертьфіналі українки у трьох сетах 6:1, 4:6 та 7:5 обіграли італійок Пенетта-Ск`явоне. Перший сет наші землячки виграли без проблем. Були попереду і у другому 2:0, здавалося, що сестри Бондаренко без проблем доведуть матч до перемоги, однак суперниці змогли зібратися і виграти сет. Відчувалося, що українки розслабилися і зарано повірили у свою перемогу. Третій сет був драматичним. За рахунку 3:3 укрїнки віддають свою подачу, потім її відіграють, але все одно грають не дуже впевнено. Гра біля сітки абсолютно не виходить. За рахунку 5:4 на користь італійок наші землячки відіграють ТРИ матчболи.

У найвідповідальніший момент сестри зуміли зібратися і здобути перемогу, яка гарантує їм щонайменше бронзові нагороди.

Олена Бондаренко: Ми до кінця вірили у свій успіх. Перший сет виграли дуже легко, потім суперниці зібрались. Це дуже сильна пара. Ми дуже хочемо виграти медаль на цій Олімпіаді. Після поєдинку обов`язково піду до басейну, а потім до лікаря. Після операції повністю ще не відновилася".

Катерина Бондаренко: "На матчболах вірила в те, що зумію взяти подачу суперниці. Ми з Оленою увесь час підтримували одна одну. Олена лідер нашого дуету і я намагаюсь завжди слухати її. Підтримка українських уболівальників нам дуже допомогла, а італійкам вона навпаки заважала".

Коментарі ()