Головне

НХЛ випробує новий формат овертайму

17.09.2015 19:47 579 0

Національна Хокейна Ліга визначила 45 передсезонних матчів 2015 року, в яких команди проведуть 5-хвилинний овертайм до першої закинутої шайби у новому форматі 3-на-3 незалежно від рахунку основного часу матчу.

Це дасть всім учасникам - гравцям, тренерам, керівництву, суддям, - можливість випробувати новий формат до початку регулярного чемпіонату 2015/16, коли він офіційно вступає в силу.

Чемпіонат НХЛ стартує 7-го жовтня.

Передсезонні ігри проходитимуть за тими ж правилами, що і в регулярному сезоні, а саме з 5-хвилинним додатковим періодом до першої закинутої шайби, в якому команди грають 3-на-3 плюс воротарі. Якщо нічийний результат зберігається, то призначається серія штрафних кидків, повідомляє офіційний сайт ліги.

У тих іграх з цього списку 45, які завершилися перемогою однієї з команд в основний час, але в яких буде проводитися овертайм - серія буллітів не призначається.

Для статистики переможцем матчу буде оголошена команда, яка вела в рахунку після основного часу, що скасує необхідність штрафних кидків, якщо в овертаймі не буде закинута шайба.

Коментарі ()