Головне

Сеуканд: Фінальним матчем ЧС буде Казахстан -Україна

20.04.2011 18:20 665 0

Для збірної України ще нічого не втрачено після поразки від команди Великої Британії - треба зібратися та перемагати, і головним суперником будуть не британці, а казахи. 

Про це заявив тренер київського "Сокола" Олександр Сеуканд, котрий очолював українську збірну на 8 першостях світу.

"Нинішня Британія - на дві голови сильніше тієї, яку ми обіграли на ЧС-2009 (4:2) У британців є можливість брати канадських гравців з подвійним паспортом Так що не треба засмучуватися, України програла дуже сильній команді", - вважає він.

"Подивіться, як вони пристойно грали з Казахстаном (1:2) Британці можуть приїхати на ЧС розібраними, а можуть - сильними і мотивованими, як зараз До того ж, британці завжди починають турнір дуже сильно Це вже потім, у вихідні, вони милуються красою міста, відпочивають, і чемпіонат відходить на другий план", - зазначив він.

На думку Сеуканда, на гру українців у першому матчі наклало відбиток бажання порадувати уболівальників.

"Так чи інакше, думаю, фінальним матчем ЧС буде Казахстан -Україна. Немає команд, які не можна обігравати. Тим більше при божевільній підтримці глядачів", - сподівається тренер.

"Але, думаю, у відкритий хокей з Казахстаном не можна грати. Вони сильно катаються і контролюють шайбу, так що українцям потрібно зіграти на контратаках і, звичайно, реалізовувати більшість", - сказав наставник "Сокола".

На думку Сеуканда, щоб не було проблем із фізикою треба було ще в березні завершити чемпіонат України, щоб тренерський штаб збірної приступив до повноцінної роботи. А так, одні хокеїсти ще грали чемпіонат України, інші вже готувалися в збірній, що не є нормальним, наводить його думку sport.segodnya.ua.

Коментарі ()