Головне

Форвард "Дінамо": "Соколу" треба прагнути у КХЛ

18.09.2009 19:34 213 0
Латвійський "праворукий" форвард "Дінамо-Юніорс" Робертс Букартс увійшов в історію своєї команди. Ризький хокеїст закинув вирішальну шайбу у ворота "Сокола" і тим самим допоміг динамівцям здобути першу в офіційних матчах триочкову перемогу.

"Я мав уявлення про силу "Сокола", тому що в минулому сезоні виступав з киянами у вищій лізі Росії за ПХК "Крила Рад". "Сокіл" - це велика, майстерська команда, що підсилилася в міжсезоння гравцями з КХЛ. Природно, не за чутками знав, що "Сокіл" часто програє слабким командам. У минулому сезоні мої "Крилья" набрали в очних матчах з киянами 10 з 18-ти можливих балів. Так що свідомо білий прапор ніхто викидати не збирався і шанс зачепитися за очки в Броварах не втрачав", - сказав хокеїст.

За його словами, тренер білоруської команди Леонід Береснєв добре знав Олександра Сеуканда і тактику його гри, "тому ми були готові підловити "Сокіл" на контратаках".

"Я два матчі до цього не міг забити, хоча моментів було чимало. Дуже зрадів голу, та ще й у ворота самого Ігоря Карпенка. Для нас було дуже почесно зіграти проти "Сокола", не те, щоб покласти великого суперника на лопатки!" - наголосив спортсмен.

На думку Букартса, "Соколу" треба прагнути в КХЛ. "Білоруська екстраліга дуже міцна за рахунок своєї "серединки" - у ній немає яскраво виражених аутсайдерів, що ми і довели в Броварах. Якщо ми будемо готові до запеклої боротьби, то просто так нікому очок не віддамо. До того ж в суботу, думаю, у воротах зіграє наш основний воротар Ервін Муштук", - наводить слова хокеїста сайт "Сокола".

Коментарі ()