Головне

Миколенко: Приємно знову попрацювати з Ребровим

Захисник Евертона розповів про роботу з новим головним тренером збірної України
09.06.2023 23:40 614 0
Миколенко: Приємно знову попрацювати з Ребровим
Фото: Getty Images

Захисник збірної України Віталій Миколенко поділився враженнями від першого тренування під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва.

Про це повідомляє пресслужба УАФ.

"Враження позитивні, як завжди. Кожен момент, кожну хвилину насолоджуюсь бути в збірній. Новий тренер, нові правила, нова тактика. Стараємось зрозуміти з першої хвилини. Збірна - це збірна, а клуб - це клуб. Не має значення, які успіхи чи негаразди в клубі. Я приїжджаю сюди і насолоджуюсь кожним моментом. Я трошки працював у Динамо з Сергієм Станіславовичем.

  Актуально: Збірна України прибула до Німеччини

Приємно знову попрацювати. Щасливий, що у нас такий тренерський штаб, який розуміє, як ми маємо грати і розповідає нам про це. По-перше, я хотів би подякувати збірній Німеччини, що вони запросили нас на свій 1000-й матч. Це товариська гра, але це перша гра на цьому зборі, і дуже важливо виконати те, що нам скаже тренерський штаб.

  Дивіться: Збірна України провела перше тренування під керівництвом Реброва

Головне - представляти свою країну. Як сказав головний тренер, показувати дух, пристрасть в кожному матчі, тому що це збірна України. Всі хлопці прекрасно розуміють, що це збірна. Тут без пристрасті ніхто не приїжджає", - сказав Миколенко.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()