Головне

Інфантіно пояснив селфі на фоні труни Пеле

Інфантіно пояснив скандальне селфі
04.01.2023 10:37 764 0
Інфантіно пояснив селфі на фоні труни Пеле

Президент ФІФА Джанні Інфантіно пояснив, навіщо робив селфі на фоні труни Короля футболу Пеле.

Про це розповів сам функціонер.

"Щойно прибув з поїздки до Бразилії, де мені випала честь брати участь у чудовому вшануванні Пеле, яке відбулося у Віла Бельміро у Сантосі. Я стурбований після того, як мені повідомили, що деякі люди критикують мене за те, що я вчора зробив селфі й сфотографувався на церемонії.

Я хотів би уточнити, що для мене було честю та смиренністю те, що товариші по команді та члени сім'ї великого Пеле запитали мене, чи можу я зробити з ними кілька фотографій. І я відразу ж погодився.

Актуально: Інфантіно усміхнено позував для селфі біля труни з Пеле

Щодо селфі, то товариші по команді Пеле просили зробити селфі всіх нас разом, але не знали, як це зробити. Тому щоб бути корисним, я взяв телефон одного з них і сфотографував нас усіх.

Якщо допомога товаришу по команді Пеле викликає критику, я з радістю прийму це і продовжуватиму допомагати, чим зможу, тим, хто зробив свій внесок у написання легендарних сторінок футболу. Я так поважаю і захоплююся Пеле і вчорашньою церемонією, що ніколи не зробив би нічого, що було б неповагою.

Я сподіваюся, що ті, хто публікував чи говорив речі, не знаючи інформації, матимуть порядність та сміливість визнати свою неправоту та виправити те, що вони сказали.

У будь-якому випадку, найважливіше віддати належне королю Пеле, і, хоча я скромно запропонував, щоб серед наших 211 асоціацій-членів хоча б один футбольний стадіон або стадіон був названий на його честь, ми надамо приклад, надавши арені в нашій штаб-квартирі назву "Естадіо Пеле – ФІФА Цюріх". Обіймаю і нехай живе король!", - розповів Інфантіно.

Коментарі ()