Головне

Вацко: Цій команді Динамо Луческу нічого нового дати не зможе

Коментатор - про перспективи роботи фахівця у Динамо
12.09.2022 20:20 1579 0
Вацко: Цій команді Динамо Луческу нічого нового дати не зможе

Після кожного матчу залишається питання актуальності тренера Мірчи Луческу для цієї команди Динамо стає все більш доречним. 

Про це заявив коментатор Віктор Вацко.

"Чи не слід нині відпустити Луческу з Динамо? Про майбутніх тренерів Динамо зараз говорити зарано. Це головний біль керівництва Динамо. Луческу на цьому тижні згадав свою фразу після СК Дніпра-1 про бажання залишити клуб. Це були емоції. Луческу нині дав сигнал, що не збирається залишати Динамо. 

Фішка в чому? Що після кожного матчу залишається питання актуальності тренера Мірчи Луческу для цієї команди стає, як для мене, все більш доречним. 

Навіть у цьому турі вони обіграли ФК Львів. Обіграли мінімально 1:0. Я не знаю як з точки зору якості гри. Коли це Динамо програвало 5 матчів поспіль? Скромний клуб обіграли бекз малюнку, без впененості. Тиск результату був також колосальним. Не виглядає впевненим та переконливим. Чому питання продовження співпраці Луческу і Динамо стає більш доречнішим? Коли Луческу прийшов до Динамо команда сприймала його, його підходи і вимоги як ковток свіжого повітря. Тоді прихід Луческу запалив очі футболістів. Вони були вмотивовані. І Луческу тоді був вмотивованим. Прийшов до Динамо, щоб довести Палкіну та Ахметову, що старий кінь борозни не псує. 

Але нині цій команді оцей Луческу нічого нового дати не зможе", - сказав Вацко.

Раніше Ротань назвав склад молодіжної збірної України на матчі зі Словаччиною.

Коментарі ()