Головне

Циганик: Що означає футболісти плавлять Луческу у Динамо?

12.09.2022 19:51 2310 0
Циганик: Що означає футболісти плавлять Луческу у Динамо?

Після матчів збірних побачимо зовсім інше київське Динамо.

Про це заявив журналіст Ігор Циганик у випуску Циганик LIVE.

"Що означає футболісти плавлять Луческу у Динамо? Як можуть плавити тренера? Тим більше, людину, яка їх підняла на рівень, виграла з ними чемпіонат України. Як вони собі можуть дозволити плавити такого тренера? Ви собі уявляєте? Завжди, коли у команди є чорна полоса говорять про те, що плавлять тренера. І який сенс? Я просто кажу: Динамо награлося цього року. Благодійні матчі, багато офіційних, матчі національної збірної.

Дуже шкода Шапаренка, страшено шкода. Я йому бажаю лише здоров'я, тільки якомога швидке одужати, тому що хрестоподібні - це дуже неприємно. Я солідарний з Луческу, тому що били, особливо той хлопчина, що у середині поля Фенербахче. То він там бив сильно. І один раз спіймали, спіймали на тому, що Шапаренко півроку без футболу. Це велика втрата для Динамо та збірної України.

Говорити що там хтось когось плавить. Я думаю, що це не правильно. Під час паузи на збірні Луческу розбереться. Він дуже досвідчений і ми після матчів збірних побачимо зовсім інше Динамо", - сказав Циганик. 

Нагадаємо Динамо здобуло першу перемогу в УПЛ.

Коментарі ()