Головне

УАФ просить УЄФА збільшити заповненість трибун на матчах збірної України, Динамо і Шахтаря в ЛЄ

Андрій Павелко прокоментував звернення до УЄФА
19.02.2021 11:56 1038 0
УАФ просить УЄФА збільшити заповненість трибун на матчах збірної України, Динамо і Шахтаря в ЛЄ

Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА з проханням збільшити квоту фанатів на трибунах в матчах збірних України та іграх Динамо і Шахтаря в Лізі Європи.

Про це розповів глава УАФ Андрій Павелко.

"УАФ звернулася до УЄФА з проханням збільшити допустиму квоту вболівальників на найближчих домашніх матчах наших національних збірних, а також Динамо і Шахтар в єврокубках, з 30% до 50% від загальної кількості наявних місць. 

Таку квоту на поєдинках, які проходять в Україні, вчора дозволив своїм рішення Кабінет міністрів і це ще одна важлива перемога над пандемією та гарний весняний подарунок всім шанувальникам футболу. Сподіваємось від УЄФА на позитивну відповідь, адже це надзвичайно важливо, зокрема, для забезпечення підтримки головної команди на матчах проти Фінляндії та Казахстану в рамках відбору до ЧС-2022, які відбудуться у Львові, наших клубів, які продовжують боротьбу в Лізі Європи, а також для збірної з футзалу на матчі кваліфікації до Євро-2022 проти Хорватії в Запоріжжі! 

Ще раз дякую Кабінету міністрів і Міністерству охорони здоров’я, з якими ми тісно співпрацюємо в цьому питанні! Всім міцного здоров’я і приємного перегляду матчів, але з обов’язковим дотриманням всіх необхідних обмежувальних заходів!", - розповів Павелко.

Нагадаємо, в Україні дозволили грати матчі з глядачами.

Коментарі ()