Головне

Забранський: У Першій лізі я виділяю п'ять фаворитів

Миколаїв до фаворитів не відносить
27.07.2019 13:22 1602 0
Забранський: У Першій лізі я виділяю п'ять фаворитів

Фаворитами Першої ліги сезону 2019/2020 років будуть фаворитами луцька Волинь, львівський Рух, одеський Чорноморець, київська Оболонь Бровар та краматорський Авангард.

Такої думки притримується екс-наставник Миколаєва Руслан Забранський, повідомляє FootBoom.

"Серед претендентів на Прем'єр-лігу називаються Чорноморець, Інгулець, Металіст 1925, Миколаїв, Авангард, Волинь, Оболонь-Бровар і Рух. Особисто я фаворитами майбутніх перегонів вважаю Волинь, Рух, Чорноморець, Оболонь Бровар і Авангард. Зауважте, у кожного з цих клубів в цілому розвинена інфраструктура і хороша матеріальна база. Дехто, вважаю, заперечить, мовляв, домашня арена краматорчан не дотягує до необхідного рівня і що у переїхали до Львова рухівців немає власного стадіону, - так це можна поправити. Упевнений, що при необхідності Авангард швидко усуне всі недоліки, а Рух запросто зможе приймати своїх суперників на Арені Львів або Україні, які готовий орендувати.

Найболючіше питання - кому уготована незавидна роль аутсайдерів. У минулому сезоні пасли задніх Зірка, яка посеред зими знялася з турніру, скандальні Суми і Агробізнес, що зберіг місце в першому дивізіоні через стикові матчі. Сподіваюся, що в Волочиську зробили правильні висновки і двічі на одні граблі не наступлять - Остап Маркевич приїхав з сонячної Іспанії явно не для того, щоб оббивати пороги другої ліги. Не здивуюся, однак, якщо побачу в нижній частині турнірної таблиці новачків - конкретно Минай, Кремінь, Черкащину і Металург", - зазначив Забранський. 

Нагадаємо, Едмар увійшов у тренерський штаб Металіста 1925.

Раніше, Металіст 1925 переміг Кремінь.

Коментарі ()