Головне

Радник президента УПЛ: Усі чутки про те, що у Жабченка два паспорти - це брехня

15.07.2017 12:01 1389 0

Рішення про відмову від роботи на матчі за Суперкубок України арбітр Анатолій Жабченко приймав самостійно.

Про це заявив радник президента Української Прем'єр-ліги Ігор Підкіпний, який прокоментував виданню Думская ситуацію з заміною арбітра матчу за Суперкубок України з футболу між донецьким Шахтарем і київським Динамо.

"Рішення про відмову від роботи на матчі за Суперкубок України Анатолій Жабченко приймав самостійно. Хочеться відзначити, що прийняв він його без стороннього тиску, щоб виключити можливі провокації і нагнітання напруги навколо матчу", - зазначив він.

"Анатолій - один із найкваліфікованіших арбітрів УПЛ, хочу сказати, що всі чутки про те, що у нього два паспорти, позбавлені грунту, це - чиста брехня. Відмова Жабченка від обслуговування гри в Одесі обумовлена лише небажанням спровокувати будь-які навколополітичні інсинуації", - зазначив Підкіпний.

Раніше повідомлялося, що Держприкордонслужба готова перевірити Жабченка і Вакса на предмет незаконного перетину кордону України.

Інформація про можливе подвійне громадянство була озвучена в ефірі програми "Золотий свисток", що вийшла на телеканалі "2+2".

Нагадаємо, Комітет арбітрів мав перевірити наявність російських паспортів у Вакса та Жабченка.

Коментарі ()