Головне

Офіцер безпеки Зорі: Переконалися, що їхати до Маріуполя безпечно

27.06.2017 13:53 689 0

Луганська Зоря готова проводити виїзні матчі в Маріуполі.

Про це повідомив офіцер безпеки клубу Петро Щербаков, який розповів про нараду з безпеки щодо проведення ігор в Маріуполі.

Збори було ініційовано Маріуполем і на ньому були присутні офіцери безпеки клубів УПЛ і фахівці по роботі з уболівальниками.

"Рішення про готовність до проведення матчів прем'єр-ліги в Маріуполі приймала ФФУ. Стадіон атестований. Головне питання цієї зустрічі було обумовлене усіма питаннями безпеки щодо перебування команд в Маріуполі. На нараді були присутні керівники міста, силових відомств. У бесіді були отримані відповіді на ті питання, які були поставлені, в першу чергу, такими клубами як Динамо і Карпати", - зазначив він.

"Маріуполь живе звичайним життям. Так, відчувається, що місто насичений поліцейськими силами. Навіть рівень злочинності там знижений, тому що багато сил, які стежать за порядком. Абсолютно всі служби готові до проведення матчів. Поліція всіляко готова надати допомогу в підтримці правопорядку, як на стадіоні, так і на прилеглих до нього територіях", - додав Щербаков.

За його словами, на всі питання, які хвилювали Зорю в аспекті безпеки, була отримана позитивна відповідь.

"Ми задавали питання, чи буде забезпечений порядок в місцях, де будуть проживати команди, на що прозвучали позитивні відповіді. Було висловлено занепокоєння тим, що є суворий пропускний режим на кордоні міста. Це питання було знято з порядку. Клуби зустрічатимуть на під'їзді до міста і супроводжувати. На всі питання, які хвилювали нас в аспекті безпеки, були отримані позитивні відповіді", - заявив він.

"Нарада вийшла продуктивною. Ті клуби, які переживали, отримали потрібні відповіді. Зоря була готова їхати до Маріуполя на матчі. Зайвий раз ми переконалися в тому, що їхати до Маріуполя безпечно, як для нас, так і для інших команд.  Причому, мова йде не тільки про основній команді, а й про U-21 і Ю-19, які будуть грати тут з Маріуполем в рамках чемпіонату", - цитує Щербакова прес-служба Зорі.

Раніше глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що готовий надати особисті гарантії безпеки для Динамо.

Нагадаємо, Динамо і Карпати на зборах клубів прем'єр-ліги відмовилися їхати до Маріуполя через відсутність гарантій безпеки.

Заступник генерального директора Динамо Сергій Мохник заявив, що автобус клубу може стати яскравою мішенню для бойовиків.

Коментарі ()