Головне

Представники Гудими хочуть позбавити Карпати атестата УПЛ

03.05.2017 17:05 1223 0

Адвокат екс-футболіста Карпат Володимира Гудими просить атестаційний комітет ФФУ не видавати львівському клубу ліцензію на участь в українській Прем'єр-лізі-2017/18.

Фінансовий суперечка Карпат та екс-гравця львів'ян триває вже не перший рік, але клуб поки не виплатив борг футболісту.

Через це представники футболіста вирішили зажадати в атестаційного комітету ФФУ не видавати львів'янам атестат УПЛ на наступний сезон, тим самим позбавляючи клуб можливості гри у Прем'єр-лізі.

Дане звернення галичан має бути розглянуто 11 травня, коли відбудеться засідання атестаційного комітету ФФУ, стверджує Sport Arena.

При цьому повідомляється, що у разі ігнорування даного прохання сторона Гудими звернеться до Спортивного арбітражного суду Лозанни (СAS).

Представники футболіста також мають претензії до клубу, який звернувся у рішенні футбольного спору у суд загальної юрисдикції. Заява про цей прецедент незабаром повинен розглянути КДК ФФУ.

Окрім того, апеляційний комітет ФФУ зобов'язав Карпати розплатитися з Володимиром Гудимою до 15 травня. В іншому випадку львівський клуб буде позбавлений можливості реєструвати нових футболістів.

Нагадаємо, секретар КДК ФФУ казав, що Карпати виконали рішення ФФУ у справі Гудими.

Коментарі ()