Головне

Вернидуб: Ми обійшли Динамо і це тішить

23.10.2016 21:55 1227 0

Зоря заслужено перемогла донецький Олімпік у матчі 12-го туру УПЛ.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, який поділився враженнями після перемоги його команди над Олімпіком (2:0).

"Зараз у нас такий період, коли йде гра за грою. Розуміли, з ким граємо. Можу сказати на адресу Олімпіка тільки схвальні слова. Вони впевнено виглядають. Обіграли Сталь, Ворсклу. Гідно зіграли з Шахтарем. Хвилювався, розуміючи, що суперник не з легких", - зазначив він.

"Тим більше, що до цього провели матч в Роттердамі. Знову програли, на жаль. Плюс – переліт, мало часу було. Хоча по грі, яку показали хлопці, можна зробити висновок, що відновилися. Отже, ми на правильному шляху. Хороша гра, забили два м'ячі, заслужено перемогли. Вдячний хлопцям", - додав Вернидуб.

За його словами, ті, хто змінив основних футболістів довели, що нічим не гірші.

"Ті, хто замінив основних футболістів, довели, що вони нічим не гірші і що на них можна розраховувати. У нас непростий графік. Важко його витримати. Це показала і гра в Роттердамі. Едуард Соболь "наївся пристойно". Треба було дати йому відпочити. Залишили Соболя, Гречишкіна і Каменюку в Запоріжжі", - сказав фахівець.

"Вони провели хороше тренування сьогодні. Всі інші приїхали до Сум. До слова, дав відпочити Саші Караваєву, якого я випустив тільки в другому таймі. Це ті люди, які провели всі матчі", - зауважив він.

Вернидуб заявив, що Сухоцький, Опанасенко, Харатін, Паулінью, Денніс Бонавентуре будуть готуватися до гри на Кубок проти Динамо.

"Але, повторюся – Сухоцький, Опанасенко, Харатін, Паулінью, Денніс. Всі в строю. Будемо готуватися до гри на Кубок проти Динамо. Петряк? У нього невелика травма. Сподіваюся, що нічого страшного немає. Був удар в коліно. Сподіваюся, все буде добре", - продовжив Вернидуб.

"Нарешті ми почали забивати з пенальті. Звичайно, це тішить. Рафаель Форстер спокійно і впевнено виконав останні пенальті. На сьогодні ми обійшли Динамо, яке зіграло внічию. Це тішить", - підкреслив тренер, слова якого наводить прес-служба Зорі.

Коментарі ()