Головне

Наполі тренуватиметься на Оболонь-Арені за закритими дверима

11.09.2016 12:38 552 0

Суперник Динамо у 1-му турі групового етапу Ліги Чемпіонів, італійський Наполі, визначився з програмою перебування під час візиту до Києва.

Як інформує офіційний сайт київського клубу, вона дещо незвична.

Команда Мауріціо Саррі чартерним рейсом прибуде до аеропорту Жуляни у понеділок, 12 вересня, о 18:00. З аеропорту італійці одразу ж переїдуть до готелю.

Вільного часу для прогулянок містом у гравців і тренерів Наполі майже не буде. На 19:40 заплановане прибуття тренера італійських гостей та одного з гравців команди на НСК Олімпійський, де о 20:00 вони проведуть регламентну передматчеву прес-конференцію.

У день матчу, о 9:00 ранку, команда вирушить із готелю на стадіон Оболонь-Арена, де і проведе заняття. Воно розпочнеться о 10:00, триватиме півтори години та буде повністю закритим. О 12:00 команда виїде зі стадіону та повернеться до готелю.

Вимоги до приймаючої сторони в італійців доволі традиційні: у роздягальні під час тренування та самої гри мають бути офіційні м’ячі, масажні столи, рушники, фліпчарт і фломастери, мінеральна вода без газу, 5 літрів окропу, сухе печиво чи бісквіти, чай, кава, лимон, свіжі фрукти, а також 80 кілограмів льоду у кубиках.

Безпосередньо на гру гості виїдуть за дві години до стартового свистка арбітра. Відразу після завершення матчу делегація Наполі повернеться до готелю, а додому вирушить наступного дня, 14-го вересня, о 8:00 ранку.

Нагадаємо, у Наполі відмовилися від передматчевого тренування на Олімпійському.

 
Коментарі ()