Головне

Коноплянка натякнув на можливий відхід з Севільї

21.08.2016 23:41 3569 0

Лівий вінгер Севільї Євген Коноплянка може залишити іспанську команду.

У коментарі програми Великий футбол півзахисник збірної України повідомив, що поточний стан справ в команді змушує його думати про своє майбутнє в цьому клубі.

"Я трохи не розумію моє становище і роль в Севільї. Буду з'ясовувати цей момент", - заявив вінгер.

"Логіка головного тренера? Якщо заглиблюватися в подробиці, то я б вам розповів, але зараз не хочу це робити. Для початку сам хочу до кінця все з'ясувати", - сказав українець.

Коноплянка також заявив, що влітку ним цікавилися інши клуби.

"Так, влітку були пропозиції, однак поки не хочу про це говорити, адже зараз я в Севільї. Трансферне вікно ще відкрите і варто все розставити на свої місця. Мені поки нічого не зрозуміло", - заявив він.

"Під час зборів виходив в старті, тому зараз і трохи незрозуміло. Не хочу забігати вперед і вгадувати, що не так. Потрібно поговорити з тренером і все з'ясувати. Якщо я зараз здамся, то програв, а я не люблю програвати. Мене особисто це загартовує", - додав Коноплянка. слова якого наводить sportarena.com.

Нагадаємо, що Євген Коноплянка забив гол у ворота Реала в матчі за Суперкубок УЄФА (2:3).

У матчі 1-го туру Ла Ліги проти Еспаньола (6:4) українець залишився на лавці і навіть не був випущений головним тренером андалусійців Хорхе Сампаолі на заміну.

ЗМІ повідомляють, що клуб Коноплянки зацікавлений в придбанні вінгера Ренна Каміла Гросіцьки, який, в разі приходу в команду, може створити ще більше конкуренції і складностей для українського футболіста.

У Севілью Коноплянка перейшов влітку минулого року в якості вільного агента з Дніпра. За сезон в іспанській команді йому не вдалося закріпити за собою місце футболіста стартового складу. У більшості матчів Євген виходив на заміну.

Контракт Коноплянки з Севільєю розрахований до літа 2019 року.

Коментарі ()