Головне

Вернидуб вирішив залишитися у Зорі, бо хоче виграти трофей в Україні

24.04.2016 14:20 699 0

Тренер Зорі Юрій Вернидуб у програмі "Моя гра" розповів, яким бачить своє майбутнє, куди міг піти взимку та чому прийняв рішення залишитися у луганському клубі.

За словами фахівця, 1 липня у нього закінчується контракт, але йому пропонують його продовжити.

"Я і не проти. Сказав: "Давайте доведемо чемпіонат до кінця, і там вже вирішимо". Щоб подивитися, на якому ми будемо місці, і чи зможемо ми досягти того, щоб починати шлях у Лізі Європи з групового етапу", - сказав він.

"Якщо ми це зробимо, мені однозначно хочеться залишитися. Інші варіанти? Є, і взимку були непогані. Було три пропозиції. Одна з України, також з Азербайджану та Казахстану", - додав Вернидуб.

Однак він не пішов, бо у нього є контракт, зобов'язання перед клубом, перед командою, перед хлопцями.

"Були запрошення. Але я ж сам їм сказав: "Давайте залишимося, доведемо справу до кінця", а тут сам зберу валізи і поїду? Це навіть нерозумно. Це була б зрада з мого боку і команди, і клубу. Я цього ніколи не зроблю. Яка б пропозиція не надходило", - пояснив тренер.

"Хочеться чогось досягти у тому ж чемпіонаті України. Що для мене буде успіхом? Завоювати якийсь трофей, одне з призових місць. Це вже успіх. У тих умовах, у яких ми знаходимося", - підсумував Вернидуб.

Раніше тренер заявив, що не збирається залишати Зорю, і навіть не варто говорити про це.

Коментарі ()