Головне

Ісмаїлі: Тепер усі сподівання на Лігу Європи та Кубок України

23.04.2016 23:36 638 0

Захисник Шахтаря Ісмаїлі поставив хрест на сподіваннях Шахтаря виграти золото цього сезону в чемпіонаті України після нічиєї (1:1) з Чорноморцем.

"Це був неймовірно важкий поєдинок з дуже агресивним суперником. Одесити сьогодні показали максимум своїх можливостей. А ми, на жаль, не змогли використати наші моменти. Перший тайм непогано провели, але в другому пропустили.

У багатьох чемпіонатах, коли топові команди зустрічаються з тими, хто знаходиться внизу турнірної таблиці, останні показують надмотивацію і намагаються видати максимальний результат.

Це футбол, подібне трапляється. До того ж непросто битися одночасно на трьох фронтах. Ми здійснюємо велику кількість поїздок і подорожей, футболісти втомлюються, важко варіювати гравців. Але, незважаючи на це, намагаємося викладатися максимально.

Нам треба забути цей результат, підняти голову і йти вперед. Тепер налаштовуватимемося на Лігу Європи, намагатимемося пробитися у фінал цього турніру, а також завоювати Кубок України, - цитує гравця офіційний сайт Шахтаря.

Коментарі ()