Головне

Севідов: Кожна атака на наші ворота - гол, це серйозний удар по психології

01.04.2016 19:44 300 0

Щоб повернути той Металіст, який боровся за топ-3 УПЛ, потрібно повернути той бюджет.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник харківського клубу Олександр Севідова, який поділився емоціями після поразки своєї команди в матчі 20 туру чемпіонату України донецькому Шахтарю (1:8).

"Це, може, для вас несподівано. Для мене ніякої несподіванки немає. Для прикладу, в паузі ми грали з командою з першості Харківської області. Ми ось так грали, як Шахтар з нами. Тому що рівень є рівень. І коли у футболістів відключаються мізки - це вже просто біда", - зазначив він.

"Ви, напевно, чули, я кричав. Пішли в атаку - скільки ми провели атак, скільки ми пропустили м'ячів. Це рівень футболістів. Ще півроку тому багатьох гравців "Металіста", напевно, за прізвищами не чули. Але що поробиш. Таке теж потрібно проходити", - сказав Севідова.

За його словами, це серйозний удар по психології.

"Звісно, шкода, що ми настільки багато пропускаємо: кожна атака на наші ворота - гол. Це серйозний удар по психології. Пропустити могли менше і більше - суть не в цьому. Я вже кричав Бобку, що на рекорд йдемо. Справа в тому, що на сьогоднішній день ми бачимо різницю в класі", - пояснив тренер.

"Виникають побоювання, щоб за рік або два це взагалі не був рівень українського футболу. Тому що так грати... Я не можу сказати, що футболісти грали погано. Вони грали як могли", - додав він.

За словами Севідова, щоб повернути Металіст на колишній рівень, потрібно повернути той бюджет.

"Валерій Іванович Яремчнко в одному з інтерв'ю сказав: "Як я можу вимагати від футболіста, якщо йому не платять заробітну плату?". Як я можу його лаяти, щось від нього вимагати? Я зараз не буду цього говорити, бо проблеми у багатьох команд", - сказав фахівець.

"Щоб повернути той Металіст, потрібно повернути той бюджет. Марлос повернеться, Хав'єр, Соса. На жаль, такі реалії. Нікуди від цього не дінешся. Сьогодні Шахтар рівно настільки, а може навіть і більше, сильніший, ніж харківський Металіст, - підкреслив Севідов, слова якого наводить ua-football.com.

Коментарі ()