Головне

Екс-нападник Металіста Девич може продовжити кар'єру в Китаї, - агент

01.03.2016 15:44 641 0

Український нападник казанського футбольного клубу Рубін Марко Девич не збирається в даний момент залишати російський клуб, однак влітку може піти, якщо надійде хороша пропозиція.

Про це заявив представник нападника Томас Дорава.

"На даний момент він щасливий в Рубіні і не збирається нікуди йти в зимове трансферне вікно. Київське Динамо? Не думаю, що Марко перейде туди, з огляду на те, що він був гравцем харківського Металіста", - зазначив він.

"Однак якщо у нього буде хороша пропозиція влітку, то він може перейти в інший клуб приблизно за 500 тисяч євро", - додав представник футболіста.

Представник Девича також заявив, що до нападника проявляють інтерес клуби з Китаю.

"Якщо він не піде влітку, то взимку у нього закінчиться контракт з клубом і він стане вільним агентом. До нас вже надходили пропозиції з Китаю. Може бути, Марко поїде туди і закінчить там кар'єру", - зазначив агент.

"Однак зараз він щасливий в Рубіні і, думаю, якщо клуб зробить йому гарну пропозицію, то він залишиться в ньому ще на якийсь час", - додав Дорава, слова якого наводить ТАСС.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 32-річний український футболіст сербського походження може стати гравцем київського Динамо в останній день трансферного вікна, яке в Україні закриється в ніч на 2 березня.

Раніше сам нападник заявляв, що не хочу залишати Рубін.

Як відомо, Девич пробачив Металісту борг у 350 тисяч доларів.

Марко Девич. Світлина Reuters
Коментарі ()