Головне

Суркіс розповів рецепт перемоги над Манчестер Сіті

14.12.2015 14:03 509 0

Шанси Динамо та Манчестер Сіті на прохід у чвертьфінал Ліги Чемпіонів-2015/16 - 50% на 50%.

Таку думку в ефірі телеканалу "Футбол 1" висловив президент київського Динамо Ігор Суркіс, який прокоментував жеребкування 1/8 фіналу.

"Манчестер Сіті - дуже сильна команда з сильним підбором виконавців. Ми повинні виходити на футбольне поле та грати. Я говорив перед жеребкуванням, що слабких команд немає. Якщо хтось шукав слабку команду у цій 8-ці... особисто я її там не побачив. Повинні підготуватися та грати. Шанси 50 на 50", - зазначив він.

"Мені здається, що Ман Сіті грає у силовий футбол. Якщо будемо добре фізично готові, то зможемо пройти далі. Попередні матчі з цією командою - це вже історія. Нам теж тоді ніхто не віщував успіху, але ми тоді пройшли за сумою двох поєдинків. Ми будемо боротися з першої до останньої хвилини, головне - вірити у свої сили", - зауважив Суркіс.

Президент Динамо також зазначив, що у кожній лінії Манчестер Сіті є зіркові футболісти.

"Кого б я відзначив у Ман Сіті? Там і Ферандіньо, Яя Туре, Давід Сілва ... Там у кожній лінії зіркові футболісти. Нам не вистачає напруги у нашому чемпіонаті, як в АПЛ, не вистачає заповнених трибун. Нам цієї психології не вистачає - грати при заповнених трибунах", - зауважив він.

"Ми постараємося Ярмоленка зберегти. Пропозицій по ньому поки немає, ось як будуть - то сядемо з ним і обговоримо. Але я думаю, що Ярмоленку треба продовжити виступати за Динамо та допомогти пройти Ман Сіті, а далі вже думати про інші команди", - пояснив власник клубу.

Також Ігор Суркіс прокоментував ситуацію навколо поданої апеляції на рішення УЄФА грати перший матч плей-офф без глядачів.

"Подали апеляцію, але поки нічого не відомо. Сподіваємося, що УЄФА піде нам назустріч. Нам повинні повірити, що це було вперше та востаннє", - підкреслив Суркіс-молодший.

Коментарі ()