Головне

Віце-президента ФФУ Кочетова підозрюють в корупції

12.12.2015 18:24 1014 0

Представники футбольних клубів, що виступають в чемпіонаті Києва, звернулися до президента Федерації футболу України Андрія Павелка з відкритим листом, заявивши про волаючі факти корупції у Федерації футболу міста Києва.

Про це повідомляє UA-news.

Суть претензії команд в тому, що країна починає мінятися, а у футболі все як і раніше, корупція процвітає. Основна проблема - постійне порушення Регламенту проведення чемпіонату з боку Федерації футболу Києва і нефахова робота її контрольно-дисциплінарного комітету.

Так, приміром, з регламентом змагань можна ознайомитися лише на сайті Федерації футболу, проте сам регламент представлений там у форматі Word з відкритим режимом правок, зроблених різними кольорами. Тобто регламент у будь-який момент міняється на такий, який комусь вигідний.

Також волаючим фактом корупції є застосування штрафних санкцій за жовті і червоні картки не після кожного туру, а після закінчення чемпіонату. Таким чином минулого року через місяць після закінчення КДК оштрафовал команду Гідропарк на 9 очков, відібравши в її чемпіонство.

Коментарі ()