Головне

Кубок України. 1/2 фіналу. Динамо - Чорноморець 4:0. Одеса-мама розгромлена в Києві

07.05.2014 21:32 652 0
Кубок України. 1/2 фіналу. Динамо - Чорноморець 4:0. Одеса-мама розгромлена в Києві

Кубкова дуель Романа Григорчука у півфіналі турніру зовісм не склалася для команди з Одеси. Чорноморець був розгромлений у Києві на НСК Олімпійський з рахунком 4:0. Героєм матчу у складі киян став Денисм Гармаш два голи якого ще в першому таймі декласували Чорноморець.

Григорчук намагався зіграти з Динамо на контратаках і не кваплячи події, але не вийшло. Вже на 26-й хвилині після удару головою Гармаша рахунок у грі став 1:0 на користь господарів. Після пропущеного голу Чорноморець активізувався в атаці, але моментів по-справжньому не створив. Підопічні Григорчука виглядали втомленими і тут зіграла роль коротка лава запасних у Чорноморця.

На 40-ій хвилині Гармаш знову грає як справжній форвард і забиває другий гол, що остаточно добив Чорноморець. В одеситів у першому таймі запам`ятався лише удар Гая з метрів 19-ти, але м`яч пролетів вище воріт.

На початку другого тайму усі плани Чорноморця врятувати гру руйнує пенальті, призначений за фол на Мбокані. З 11 метрів Ярмленко влучний і рахунок стає 3:0 і тут уже усім усе стає зрозумілим. Ребров після 3:0 робить заміни і легко доводить гру до перемоги для своєї команди. Але остаточний рахунок в матчі встановив Мбокані, який був активним попереду в цій грі. І дякувати має Мбокані Ярмоленку, який міг оформити дубль в цій грі, але віддав пас форварду збірної Конго, котрий і зробив рахунок у матчі 4:0. Це була лише 68 хвилина зустрічі.

Останні 20 хвилин гри Чорноморець виглядав дуже втомленим, а Динамо вже зовсім не поспішало. Рахунок міг бути і більшим, але кияни не стали форсувати події в атаці і робити рахунок непристойним. Отже, у фіналі Кубка України Динамо гратиме з Шахтарем, який легко пройшов Славутич. Щоправда з місцем фіналу поки питання.

Коментарі ()