Головне

Прем'єр-ліга. 23 тур. Металіст - Шахтар 2:4. Не втримали

30.03.2014 19:04 882 0
Прем'єр-ліга. 23 тур. Металіст - Шахтар 2:4. Не втримали

Харківський "Металіст" поступився "Шахтарю" у заключному матчі 23-го туру. У грі з "гірниками", яка могла повернути харків'ян у активну фазу боротьби за перше місце в турнірній таблиці, команда Ігора Рахаєва потужно почала, але не змогла втримати позитивний для себе результат.

А втримувати було що. "Гірники" розпочали матч якось розгублено, чим і скористався "Металіст", який відразу великими силами пішов вперед. І вже на сьомій хвилині був нагороджений за свої старання автоголом Кучера. На цьому господарі вирішили не зупинятися, і за п'ятнадцять хвилин до завершення першого тайму Марлос реалізував пенальті, зробивши рахунок ще більш комфортним.

Проте, як показала практика, гравці "Металіста" зарано розслабилися, і вже через п'ять хвилин пропустили два швидкі м'ячі у свої ворота, які перевернули всю гру з ніг на голову. Спочатку Дуглас Коста класним ударом з кута штрафного відправив м'яч в дальній кут воріт Горяїнова, а за хвилину Едуардо замкнув дальню стійку після прострільної передачі партнера. А вже на останніх хвилинах першої половини капітан "гірників" Даріо Срна ударом з-за меж штрафного вивів свою команду вперед.

Після цього у гравців "Металіста" почали здавати нерви, що вилилося у вилучення Вільягри і четвертий пропущений від Адріано. В кінцівці, коли "гірники" вже банально догравали поєдинок, у харків'ян було декілька напівмоментів, але реалізувати їх в забиті м'ячі не виходило. За десять хвилин до завершення гри вболівальники "Металіста" масово потягнулися до виходу.

Після сьогоднішньої гри "Шахтар" продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату, але на п'яти йому наступає "Дніпро", в якого на три очки менше, проте ще є одна гра в запасі. "Динамо" після поразки в Дніпропетровську значно понизило свої шанси на "золото" чемпіонату, ну і "Металіст", навіть попри те, що зіграв на дві зустрічі менше, від "гірників" відстає вже на десять очок.

Проте, поки прогнозувати щось зарано, боротьба за золоті медалі в цьому сезоні цікава як ніколи, і вже в наступному турі команді Ігора Рахаєва треба перемагати "Динамо", щоб реваншуватися за поразку в Кубку України, і підтягнутися поближче до "Дніпра" і "Шахтаря".

Коментарі ()