Головне

Прем'єр-ліга. "Зоря" - "Металіст" 2:2. Відлуння Лозанни

03.08.2013 19:56 599 0
Прем'єр-ліга. "Зоря" - "Металіст" 2:2. Відлуння Лозанни

У четвертому турі Прем'єр-ліги "Зоря" зуміла взяти очки у грі ще з одним грандом українського футболу. Після скальпу, знятого в  попередньому турі з "Дніпра", луганська команда ледве не взяла ще один трофей у грі з "Металістом". Підопічні Мирона Маркевича цього вечора зуміли відскочити від поразки, і мають радіти хоча б одному заробленому очку.

Звичайно, в амбіційні плани нових  власників ця втрата очок не входила, але "Зоря" по праву здобула цю нічию.

У "Металіста" в цьому матчі був один ворог - це рішення Спортивного арбітражного суду в Лозанні про визнання договірним матчу "Металіст" - "Карпати" у 2008 році. Для футболістів, тренерів, власників команди - це удар. На всю Європу "Металіст" визнали винним в організації темних справ у футболі. Причому більшість гравців "Металіста" ніяк не цікавить те, що цю гру визнали довговірною. Їх турбує інше, що й позначилося на грі з "Зорею". На порядку денному слово за УЄФА, що може дискваліфікувати команду з нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів.

До того ж "Металісту" не пощастило ще в одному - "Зоря" налаштувалася на гру по-бойовому. Команда Вернидуба постала дисциплінованою, організованою і націленою на ворота гостей.

Одну з ключових ролей зіграли і два швидкі голи "Зорі". Протягом п`яти хвилин Каменюка двічі врази ворота Дишленковича. В обох голах були помилки захисників. Один гол "Металіст" зумів відквитати ще в першому таймі після класного удару з метрів 22-х Бланко.

У другому таймі малюнок гри не змінився. "Зоря" продовжувала грати у свій футбол по рахунку, але перемогу так і не втримала. Після однієї з атак та навісу від Бланко ворота Постранського розстріляв Крістальдо - це вже 2:2

До завершення поєдинку перемогу могли вирвати обидві команди, але більш близькими до успіху були гості з Харкова. Хоча, якщо за футбольною справедливістю, то "Зоря" сьогодні своїм футболом та бажанням також награла на три очки, але отримала лише один пункт.  

Коментарі ()